schedelmassage (6).jpeg

Access Bars® Healing

Access Bars® is een energetische behandeling waarbij 32 punten op het hoofd licht aangeraakt worden. Door deze aanraking wordt er een proces in gang gezet. Het lichaam stelt zich in staat om oude overtuigingen, gedachten, ideeën, blokkades, oud trauma, gedragspatronen los te laten waardoor er meer ruimte is om volledig jezelf te zijn.
Na elke sessie zal je beter in staat zijn de oneindige mogelijkheden en keuzes te zien, in plaats van je geremd voelen door emoties, gedachten en (andermans) oordelen en houdingen.

 

Mensen getuigen na (een reeks van) Bars sessies voelen ze onder andere meer ruimte in hun hoofd, verbetering van slaap,  minder negatieve gedachten, lichamelijke vooruitgang, soms zelf herstel van langdurige pijn/ziekteverschijnselen.

Tijdens een sessie komt het brein van de Beta staat in de Theta staat.  Hoe meer we in ons ‘theta-brein’ zijn, hoe meer effectieve invloed we hebben op ons krachtige onderbewustzijn wat normaal ontoegankelijk is voor onze geest. In de theta staat heeft onze geest toegang tot diepgaand leren, helen en groeien. 

De 32 punten die aangeraakt worden bevatten alle elektromagnetische lading van alle houdingen, gedachten, overtuigingen en emoties die je over wat dan ook hebt gevormd in je leven. Door de aanraking ontstaat een energiestroom waardoor de onnuttige en beperkende lading weg kan. Je kan beginnen om minder te handelen en te functioneren vanuit gedachten en emoties, en meer vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen.
Je voelt de ruimte om werkelijk jezelf te zijn.
En wanneer merk je dat dan? De meeste mensen voelen zich na een sessie in ieder geval al ontzettend ontspannen, ervaren een helderdere lege geest, en de ‘drang’ om in deze staat nog even verder te dobberen de rest van de dag.

Significante verandering wordt vaak gemerkt na 4 tot 5 weken. Wat voor verandering dat dan precies is, is voor iedereen anders. Ook kan elke sessie die je ontvangt anders voelen dan de voorgaande, tenslotte ruim je elke keer weer wat anders op.

Niemand weet van tevoren wat de Bars® sessies voor je gaan doen. De verhalen en ervaringen zijn heel uiteenlopend, al zijn ze vrijwel allemaal positief. Al meer dan 20 jaar wordt deze behandeling toegepast, en op basis van alle verzamelde ervaringen blijft onderstaande lijst een goede maatstaf van aspecten waar de Bars heilzaam op werkt:
* angsten en fobieën
* depressie
* psychische klachten
* vermoeidheid
* slapeloosheid
* lichamelijke (pijn) klachten
* zwangerschapsverloop en post-nataal verloop
* hypersensitiviteit
* betere concentratie
* helderder in het hoofd
* beter bij jezelf blijven
* betere leerprestaties
* stress verminderend
* immuunsysteem versterkend
* verbetert de relatie met jezelf en anderen
* een positievere houding ten opzichte van het leven


Access Bars® is een volledig veilig proces. Van baby tot ernstig zieke tot zeer bejaard, in geval van pacemakers en hartproblemen, epilepsie, migraine of andere kwalen, ieder lichaam is geschikt.

De behandeling duurt 75 min. en kost €75.

Traject mogelijk. Betaal in één keer 5 beurten en ontvang een korting van €50.
Traject 5 beurten €325 ipv €375. (opnemen binnen 6 maanden)