AromaTouch® Technique massage

De AromaTouch Technique is een simpele, maar toch krachtige manier om elke persoon essentiële oliën te laten beleven.

 

Het is een zachte massage, waarbij 8 essentiële oliën worden gebruikt. 

Er word tijdens deze massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contact punten van de rug, nek en het hoofd. 

Ook worden de reflexpunten op de voeten en oren gestimuleerd.

 

De massage werkt zeer ontspannend, brengt lichaam en geest weer in balans, ondersteunt het immuunsysteem en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam.   

 

De AromaTouch Technique is mild en kan worden aangepast voor de jonge of gevoelige huid, zodat iedereen hiervan kan profiteren zonder ongerust te zijn over een te veel voor het lichaam.

 

Het doel van deze AromaTouch massage is het sympathische en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. 

Dr. David K. Hill D.C. ontwikkelde de AromaTouch Technique om mensen door middel van essentiële oliën een opwekkende ervaring te geven. 

Hij is een toonaangevend expert in het gebruik van essentiële oliën voor gezondheidsdoeleinden. Hij ontwikkelde deze techniek met behulp van zijn training als arts, zijn ervaring met het gebruik van essentiële oliën voor persoonlijke verzorging en voor zijn patiënten en zijn kennis van de wetenschap achter essentiële oliën. 

 

De massage bevat 4 stappen.

1. Stress vermindering

Als eerste legt AromaTouch de focus om de stress in het lichaam te verminderen. 
Uw lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.
2. Het versterken van het immuunsysteem

Bij de tweede stap focust AromaTouch zich daar waar het nodig is om ons immuunsysteem een boost te geven. 
Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

3. Verlichting van pijn en ontsteking
Als derde stap focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen. De twee oliën ondersteunen uw lichaam in dit proces.
4. In balans brengen van lichaam en geest
Als laatste brengt de AromaTouch terug balans in lichaam en geest en geeft je gemoedstoestand een positieve boost. 

 

Iedere stap in het proces omvat 2 essentiële oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stressfactoren aan het autonome zenuwstelsel verminderen en in balans brengen.

 

Verschillende factoren in ons dagelijks leven zijn van invloed op ons algeheel welzijn. Als je merkt dat je kind persoonlijke verzorging nodig heeft of een vriend frustraties heeft over school/werk of je partner thuis komt met stress van het werk of een tiener bekaf is van een sporttraining, dan kan de AromaTouch Technique zeker helpen. De specifieke oliën die worden gebruikt in combinatie met menselijke aanraking bieden verschillende voordelen.

 

De massage duurt 60 min en kost €60

Spa Massage
aroma4.JPG