ayurvedische massage.jpeg

Ayurvedische ontspannende massage

Ayurveda is een oude Indiase vorm van genezing die je laat kalmeren, doet herleven en verjongen. Dit Indiase ritueel gaat duizenden jaren terug in de tijd en pakt de gezondheid aan op een holistische manier.

 

De filosofie van de Ayurvedische massage draait om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door middel van het herstellen van het evenwicht in verschillende energiekanalen, ook wel chakra’s genoemd.

 

Ayurveda wordt daarom ook wel ‘de filosofie van het leven’ genoemd Deze oude techniek helpt de spanning in je lichaam te verminderen, ruimt blokkades op, stimuleert de bloedsomloop, heft vermoeidheid op en voert gifstoffen af. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest wordt gestimuleerd.

 

De Ayurvedische massage is een volledige massage van het lichaam en zorgt ervoor dat je lichaam en geest in balans komen. Het is over het algemeen een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt. Helpt bij klachten zoals o.a. chronische pijn, rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten, hoofdpijn, ….

 

Een Ayurvedische massage richt zich op het ontgiften van het lichaam en zorgt voor meer innerlijke rust. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van warme sesamolie met een etherische olie en is geschikt voor jong en oud.

(Indien gewenst worden de borsten mee behandeld, om de vrouwelijke energie beter te laten stromen.)

 

De massage duurt 90 min. en kost €85.

Traject mogelijk. Betaal in één keer 5 beurten en ontvang een korting van €50.

Traject 5 beurten €375 ipv €425 (opnemen binnen de 6 maanden)