Energetische massage

Bij een energetische massage wordt gewerkt op chakra’s, acupunctuurpunten, energiepunten en meridianen in het lichaam en met de overdracht van universele energie . Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke en emotionele klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht en ontspanning in lichaam en geest op alle niveaus te herstellen.

Praktisch gebeurt de overdracht van energie aan de hand van specifieke strijkende, drukkende en pulserende bewegingen, handoplegging en verhoging van energietrilling. De energie is op u persoonlijk afgestemd zodat spanningen, stress, blokkades en klachten kunnen verminderen en zelfs verdwijnen.

Tijdens het uitvoeren van de massage kan je de werking van de energie voelen door bv. warmte, koude, rillingen, borrelende darmen, duizelingen, moeheid, loom gevoel. Dit is echter volstrekt normaal en van voorbijgaande aard. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Dit heeft geen effect op de behandeling zelf.

Deze massage is een volledige lichaam-, gezicht- en hoofdmassage.

Inclusief intuïtief coachingsgesprek van 15 à 20 minuten.

(Indien gewenst worden de borsten mee behandeld, om de vrouwelijke energie beter te laten stromen.)

De massage duurt 90 min en kost €85.

Traject mogelijk. Betaal 5 beurten in één keer en ontvang een korting van €50.

Traject 5 beurten €375 ipv €425 (opnemen binnen 6 maanden)

schedelmassage (5).jpeg