Wave

Veelgestelde vragen

Leveringen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?


DOOR COVID-19 KAN ER VERTRAGING ZIJN OP HET LEVEREN VAN BESTELLINGEN. Een bestelling binnen België zal 3-5 werkdagen duren om te arriveren. Een bestelling naar Nederland kan 3-10 werkdagen in beslag nemen.
Vanwaar vertrekt mijn bestelling?


Wij verzorgen het inpakken en verzenden van je producten zelf. De producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden vanuit Ansuz de Verbinding in Neerpelt, België.
Mijn bestelling is niet aangekomen! Wat nu?


Gelieve eerst de volgende stappen te nemen: - Bekijk je bestelbevestiging na of je het juiste leveradres hebt opgegeven. - Vraag na bij je lokale postkantoor of er een pakketje achter blijft. - Vraag bij je buren of je pakketje niet daar terecht is gekomen. Als je leveradres correct is en je pakketje is niet op het postkantoor of bij de buren, neem dat contact op met ansuzdeverbinding@gmail.com - wij bekijken samen wat we voor je kunnen doen.
Kan ik mijn bestelling traceren?


Ja, bij het plaatsen van een bestelling, ontvang je van ons een traceercode.
Hoeveel bedragen de verzendkosten?


Verzendingen binnen België kosten €6,75 Verzendingen naar Nederland kosten €8 Bestellingen boven €75 genieten van gratis verzendkosten!
Naar welke landen lever je?


We leveren bestellingen naar België en Nederland. Wens je een bestelling te ontvangen buiten deze regio's, gelieve contact op te nemen met ansuzdeverbinding@gmail.com, we kijken wat we voor je kunnen doen.
Kan ik mijn bestelling ophalen?


Zeker! Duid deze optie aan bij het afrekenen en dan krijg je van ons een bevestiging wanneer het product klaar is voor ophaling. Dan kan je dit binnen de openingsuren komen afhalen.

Bestellingen

Waar worden de producten geproduceerd?


We werken samen met enkele uitmuntende groothandels om producten van hoge kwaliteit te kunnen voorzien!
Ik ontving een verkeerd/gebroken product, wat nu?


Het spijt ons dat je een verkeerd of gebroken product ontvangen hebt! Gelieve ons binnen 7 dagen van ontvangst van de bestelling foto's te bezorgen van het product op ansuzdeverbinding@gmail.com. Wij zullen het bedrag vergoeden in de vorm van een tegoedbon.

Retour

Accepteren jullie retourzendingen?


Op dit moment kunnen we geen retourzendingen aanvaarden. Als u niet tevreden bent met het product, gelieve binnen 7 dagen van ontvangst van de bestelling contact op te nemen met ansuzdeverbinding@gmail.com. We zoeken dan samen een oplossing.
Doen jullie aan terugbetaling?


Wij doen niet aan terugbetalingen. Een oplossing die wij bieden is shopkrediet, waarmee u een nieuwe aankoop kan doen in de (web)winkel.