Ontspannende lichaamsmassage


Elk deel van je lichaam wordt onder handen genomen met zacht strijkende en knedende massagetechnieken zodat afvalstoffen worden afgevoerd, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de energie gaat weer volop stromen.


Aan de stresspunten in je nek en schouders wordt extra aandacht besteed. De spanningen verdwijnen en je komt helemaal tot rust.


Je lichaam en geest worden in balans gebracht.

 

Een massage maakt ons bewust van hoe en waar stress zich in ons lichaam openbaart in de vorm van spanning. Deze spanning resulteert in een permanente spanning op de spieren. Dit kan veel spierklachten als gevolg hebben. Deze spanning of gespannenheid belemmert de doorstroming van energie en doorbloeding, dit leidt tot vermoeidheid, een zwaar gevoel, bewegingsbeperkingen, een verminderde soepelheid van spieren en een grote kans op overbelasting en blessures.

Maar massage is meer dan lichaamswerk. Het wordt ook wel vanuit een mindfulness perspectief bekeken. Een massage brengt je in contact met het hier en nu. De cliënt wordt uitgenodigd om actief aanwezig te zijn tijdens de behandeling. De cliënt moet focussen op de ademhaling, nauwkeurig letten op de aanraking en pijnplekken identificeren. Door zodanig de aandacht te vestigen op de aanrakingen van de behandeling gebeurt er geestelijk ook iets met de cliënt. De cliënt krijgt meer ruimte, energie en voelt zich vrijer.

(Indien gewenst worden de borsten mee behandeld, om de vrouwelijke energie beter te laten stromen.)

De massage duurt 90 min en kost €80.

Traject mogelijk. Betaal in één keer 5 beurten en ontvang een korting van €50.

Traject 5 beurten €350 ipv €400. (opnemen binnen 6 maanden)

ontspannende massage (6).jpeg