lomi lomi massage (1).jpeg

Lomi Lomi massage

‘Lomi’ is het Hawaiiaanse woord voor massage en heeft meerdere betekenissen, nl. ‘kneden, drukken en wrijven’. Het dubbele gebruik van een Hawaiiaanse woord, zoals bij Lomi Lomi, versterkt de betekenis van de term in grote mate. Het traditionele Hawaiiaanse bestaan is gebaseerd op diepe spirituele waarden.

 

De Lomi Lomi massage is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. Ze staat het meest bekend voor de lange, vloeiende massagegrepen en de dans rondom de tafel. Er wordt gemasseerd met de handpalmen, ellebogen, onderarmen en een ruime hoeveelheid olie. Deze massage zorgt ervoor dat de levensenergie naar elke plek in je lichaam stroomt waardoor emotionele blokkades los gemaakt worden, stress en opgehoopte spanningen worden verminderd. Ze heeft een diepe werking op het spierstelsel en de zintuigen.

 

Lomi lomi stimuleert de bloedsomloop, voert gifstoffen af en verbetert de spijsvertering en de mobiliteit van de gewrichten. De energiecirculatie wordt hersteld en je fysieke, mentale en spirituele aard komen meer in balans. De Lomi Lomi massage zorgt ervoor dat je een betere gemoedstoestand krijgt. Je voelt je als het ware herboren.

(Indien gewenst worden de borsten mee behandeld, om de vrouwelijke energie beter te laten stromen.)

 

Deze massage duurt 90 min. en kost €85.

Traject mogelijk. Betaal in één keer 5 beurten en ontvang een korting van €50.

Traject 5 beurten €375 ipv €425 (opnemen binnen 6 maanden)