Oorkaarstherapie

Oorkaarstherapie zorgt voor een ontspannende werking door middel van oorkaarsen, in combinatie met oorreflexmassage en rustgevende muziek.

In deze tijd heeft bijna iedereen wel eens last van spanningen, stress en gejaagdheid.
Hierdoor is de balans en het evenwichtsorgaan verstoort waardoor het ontbreekt aan innerlijke rust. Deze rustgevende behandeling zorgt voor een heerlijk vrij gevoel en ruimte in je hoofd.


Het helpt bij oorklachten, te veel oorsmeer, slapeloosheid, snurken, stress, angsten, verkoudheid, prikkelbaarheid en duizelingen.

Oorkaarstherapie maakt gebruik van een ontspannende werking van oorkaarsen in combinatie met wellbeing muziek.

Tijdens het branden produceert de oorkaars een licht warmte-en vacuümeffect. Bovendien stimuleert de oorkaars de acupunctuurpunten die zich rondom het trommelvlies bevinden en die op andere manieren moeilijk bereikbaar zijn. Een oorkaars helpt soms ook om samengeperst oorwas op te lossen. Een behandeling met oorkaarsen zorgt voor een zeer ontspannende ervaring die symptomen van stress kunnen verlichten.

Oorkaarstherapie maakt gebruik van een ontspannende werking van oorkaarsen in combinatie met wellbeing muziek.

Na een lymfe- en oorreflexmassage worden de oorkaarsen geplaatst op een zachte draaiende manier. Tijdens het branden hoor je een ruisend, knisperend geluid wat rustgevend is.
 

Beide oren komen aan de beurt en de behandeling duurt ongeveer 60 min en kost € 45 incl. oorkaarsen.