pexels-anete-lusina-5240739.jpg
kristalschedels.JPG
foto kaarten bio genesis pyramide (1).jpg

Reiki & Eenheidshealing met kristalschedels, kristalstenen en de bio genesis pyramide

Reiki is het doorgeven van universele genezende positieve energie.

REI betekent in het Japans universeel en KI staat voor levensenergie.

Door de directe handoplegging of door op afstand wordt deze energie door gegeven en stroomt doorheen het hele lichaam.


In het lichaam bevinden zich verschillende energiepunten ( de Chakra’s) en rond het lichaam is er een energieveld (de Aura). De auralagen en energiepunten zijn heel belangrijk voor het fysieke en geestelijke welzijn van de mens.

Door deze handoplegging worden blokkades in het lichaam opgelost en gaat de universele energie weer stromen. De blokkades zijn je pijn en schaduwkanten die voorkomen dat je energie vrijuit gaat stromen.
 

Eenheidsheling moedigt je aan je zo te ontwikkelen dat je je diepste wezen van ware liefde steeds meer gaat ervaren. Het ruimt beperkende mentale, emotionele en spirituele patronen op en dat wat je los mag laten aan oude ervaringen.

Het belangrijkste resultaat is daarom meer geluk, liefde, ontspanning, verbondenheid, spiritualiteit en zingeving in je leven.

Bij het gebruik van kristalstenen ontstaat er een verhoging van de energiestroming naar de verschillende chakra’s.

Kristalschedels zijn krachtvoorwerpen die je helpen met het openen van de deur naar je Ziel. Ze helpen je wakker te worden van je ego-denken en sterker te worden in de verbinding tot
wie je werkelijk bent. (je bent dus niet je denken, je angsten, je overtuigingen, je emoties, je verdriet, je pijn, je eenzaamheid...)

Kristalschedels maken de verbinding makkelijker tot je ware zijn. Ze geven je dat duwtje om eens te durven springen, om te durven te vertrouwen, om te durven jezelf te zijn en overtuigingen van jezelf stil te kunnen leggen.
Ze helpen je bij het herkennen en erkennen van je pure zelf. Bij het blindelings vertrouwen van wat je bijvoorbeeld nog niet kunt zien, maar wel voelt.
Het is niet omdat je iets nog niet duidelijk kunt zien, dat het er dan ook niet is (bijv. de wind). Soms is het een innerlijk weten of een innerlijke roep of drang.
Kristalschedels leren je vertrouwen te hebben in je eigen basis (basischakra of stuitchakra) en vergemakkelijken de verticale verbinding( kruinchakra) tot je hogere zelf(gedeelte buiten jezelf, energievorm). Via je hogere zelf verkrijg je informatie vanuit de bron.

De Biogenesis Pyramide

BioGenesis is niet nieuw op aarde. In de tijd van Atlantis werden ze ook gebruikt. BioGenesis is terug gegeven aan de mensheid, met als doel: regeneratie, verhoging van de trilling, bevorderen en ondersteunen van de ontwikkeling.
BioGenesis representeert de geboorte van de schepping. Door het gebruik van BioGenesis Technologie wordt volledige harmonie, samenwerking en ontwikkeling van de mensheid ondersteund en hersteld.

 

BioGenesis Technologie bevordert:

• verfijnde waarneming

• verhoogd bewustzijn

• regeneratie

• meer liefde

• meer energie

• meer levensvreugde

• succesvoller handelen

Gedurende de behandeling lig je met je kleren aan volledig ontspannen onder een warme deken.

 

De behandeling duurt 60 min en kost €60