top of page

Algemene voorwaarden behandelingen

Om onze massages zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak vastlegt bij Ansuz de Verbinding gaan we er vanuit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 1. Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd. Wij helpen niemand verder die anoniem wilt blijven.

 2. Voorafgaand de eerste behandeling wordt er een kort intake-gesprek gehouden met de klant. de klant is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische informatie) die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt.

 3. Bij wijzigingen in de situatie van de client is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit tijdig aan ons door te geven.

 4. Alle informatie die je tijdens het intake gesprek en de behandeling aan ons verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld en kan nooit aan derden worden verstrekt.

 5. Wij stellen geen medische diagnoses. Bij twijfel langs onze kant kan er afgezien worden van de behandeling.

 6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam) mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jouw arts, voordat je een afspraak maakt.

 7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Bij geannuleerde of “vergeten” afspraken binnen deze termijn wordt er € 50 gebracht.

 8. Betalingen door particulieren verloopt contant of met Bancontact. Bedrijven kunnen ook via overschrijving betalen.

 9. Cadeaubons zijn inwisselbaar voor de behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot op de vervaldatum.

 10. Ansuz de Verbinding is niet verantwoordelijk voor beschadigingen, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant.

 11. Erotische of sensuele massages worden niet gegeven.

 12. Door akkoord te gaan verklaar je tevens dat je Ansuz de Verbinding niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg kunnen zijn van elke massage of aangeboden behandeling die aan jou gegeven is.

 13. Het privacy reglement is van toepassing.

bottom of page